طرز تهیه 15 مدل لواشک ترش و ملس با میوه های تابستانی

به گزارش وبلاگ پارسی، درست کردن انواع لواشک ترش خانگی با میوه های تابستانی یکی از دلچسب ترین کارهایی است که می توانید در این فصل انجام دهید. لواشک خانگی که با استفاده از میوه های تازه و خوشمزه فصل تهیه می گردد، بسیار مفید و مغذی است و علاوه بر طعم بی نظیری که دارد، یک میان وعده سالم و خوشمزه محسوب می گردد. اما طرز تهیه انواع لواشک با میوه های تابستانی چگونه است؟ فوت و فن های تهیه لواشک آلو زیر نور آفتاب را می دانید؟ در این مقاله از سرویس در می توانید با طرز تهیه انواع لواشک خانگی با میوه های تابستانی آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص طرز تهیه لواشک خانگی ترش با میوه های فصل تابستان پاسخ خواهیم داد.

طرز تهیه 15 مدل لواشک ترش و ملس با میوه های تابستانی

طرز تهیه انواع لواشک با میوه های تابستانی

به خاطر طعم ترش و ملسی که دارند، برترین گزینه برای تهیه انواع لواشک خانگی هستند. از طرف دیگر اگر در یخچال شما پر از میوه هایی است که در حال نرم شدن هستند، برترین کاری که می توانید با آن ها انجام دهید، درست کردن لواشک های ترش و خوشمزه خانگی است.

اما طرز تهیه انواع لواشک با میوه های تابستانی چگونه است؟ کدام میوه های فصل تابستان برای درست کردن لواشک خانگی مناسب تر هستند؟ در ادامه این بخش قصد داریم تا به شما یاد دهیم چگونه با میوه های تابستانی لواشک خانگی درست کنید.

1- لواشک آلو

اگر در پی طرز تهیه انواع لواشک با میوه های تابستانی هستید، باید بدانید که لواشک آلو همواره در راس خوشمزه ترین انواع لواشک خانگی تابستانی قرار گرفته است. لواشک آلو یکی از تنقلات خوشمزه و پرطرفدار فصل تابستان است. معمولا در طرز تهیه لواشک آلو از انواع آلوها مثل آلو سیاه (آلو قرمز)، آلو زرد (آلو قطره طلا) یا ترکیبی از آن ها استفاده می گردد.

برای تهیه لواشک آلو، ابتدا باید آلوها را به خوبی بشویید و در یک قابلمه بریزید. در قابلمه به میزان ای آب بریزید که آب روی آلوها را بپوشاند. سعی کنید از آب جوش بهره ببرید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و درب ظرف را بگذارید. حرارت دادن آلو را تا جایی ادامه دهید که آب آن کشیده گردد و آلوها کاملا نرم شوند. سپس با پشت قاشق آغاز به له کردن آلوها کنید. صبر کنید آلوهای داخل قابلمه خنک شوند.

برای خواندن ادامه طرز تهیه لواشک آلو با آلو قرمز و آلو زرد به 4 روش مختلف می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.

2- لواشک آلبالو

یکی دیگر از پرطرفدارترین انواع لواشک های تابستانی، لواشک آلبالو است. در طرز تهیه لواشک با میوه های تابستانی مثل آلبالو باید از میوه تازه و رسیده بهره ببرید تا طعم لواشک شما خوشمزه تر گردد.

برای تهیه لواشک آلبالو در منزل ابتدا باید میوه ها را بشورید و هسته میوه را جدا کنید. میوه ها را در یک قابلمه بریزید، روی میوه ها 1/2 لیوان آب جوش بریزید و اجازه دهید روی شعله ملایم گاز جوش بیاید. در این مرحله شعله گاز را کمتر کنید و با پشت قاشق میوه ها را خوب له کنید.

آلبالوها را مدام هم بزنید تا پوست و مغز میوه از هم جدا شوند. وقتی میوه ها خوب پخته شدند و مغز و پوست از هم جدا شد، مواد فوق را از صافی رد کنید تا مغز و پوست و هسته میوه ها از هم جدا شوند. پوست و هسته را دور بیندازید و مغز میوه ها به همراه شیره ای که از آن ها بیرون آمده را دوباره در قابلمه بریزید. برای خواندن ادامه طرز تهیه لواشک آلبالو می توانید به مقاله مراجعه کنید.

3- لواشک گوجه سبز

طرز تهیه لواشک گوجه سبز یکی از پرطرفدارترین روش های درست کردن لواشک خانگی در فصل تابستان است. اگر از علاقه مندان به تنقلات ترش و انواع لواشک ترش باشید، قطعاً می دانید که لواشک آلوچه خانگی طعم فوق العاده لذیذ و خوشمزه ای دارد و در فهرست برترین انواع لواشک خانگی تابستانی نیز قرار گرفته است.

در طرز تهیه انواع لواشک با میوه های تابستانی اولین قدم پختن میوه است. برای این کار باید گوجه سبزها را بشویید و آن ها را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و تمام قابلمه را از آب پر کنید. اندازه آب باید به میزان ای باشد که کاملاً سطح روی گوجه سبزها را بپوشاند.

بعد از این که همه گوجه سبزها را داخل قابلمه آب ریختید، در این مرحله از تهیه لواشک گوجه سبز ترش و ملس خانگی باید اندازهی نمک به آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید. توجه داشته باشید که درب قابلمه را نباید روی آن بگذارید، زیرا این کار موجب سر رفتن گوجه سبزها می گردد.

برای خواندن ادامه طریقه درست کردن لواشک گوجه سبز به 4 روش مختلف می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.

4- لواشک زرشک

اگر از علاقه مندان به طعم ها و تنقلات ترش باشید، هیچ چیز برایتان لذت بخش تر از درست کردن انواع لواشک های ترش نخواهد بود. زرشک خواص زیادی دارد و درست کردن لواشک زرشک خانگی یک راه چاره فوق العاده برای خوردن تنقلات سالم است. شما می توانید لواشک زرشک را هم با زرشک تازه و هم زرشک سیاه خشک تهیه کنید.

برای تهیه لواشک زرشک در خانه ابتدا باید زرشک ها را خوب بشویید و داخل یک قابلمه بریزید. سپس به میزان 1 لیوان فرانسوی دسته دار آب به آن اضافه کنید. شعله گاز را با حرارت ملایم روشن کنید. توجه داشته باشید که میزان قابلمه به گونه ای باشد که بعد از ریختن آب کمی فضا در آن وجود داشته باشد. این کار موجب می گردد تا بعد از جوش آمدن زرشک ها، آب آن به سمت بیرون سرازیر نگردد. این لواشک با میوه خشک زرشک درست می گردد.

توجه داشته باشید که اگر برای درست کردن این لواشک از زرشک خشک استفاده می کنید، حتماً 24 ساعت آن را در آب بخیسانید و سپس بقیه مراحل را انجام دهید. برای خواندن ادامه طرز تهیه لواشک زرشک خانگی در تابستان می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.

5- لواشک زردآلو

روش درست کردن لواشک زردآلو از قدیم الایام یکی از سنت های خانه های مادربزرگ ها بود. این لواشک یکی از خوش عطرترین انواع لواشک تابستانی است که درست کردن آن نیز بسیار راحت است.

برای درست کردن لواشک زردآلو ابتدا باید زردآلوهای نرم و رسیده را بشورید و در یک قابلمه بریزید. لازم نیست برای درست کردن لواشک به زردآلوها آب اضافه کنید. صبر کنید تا زردآلوها روی شعله ملایم گاز خوب بپزند و له شوند. وقتی که میوه ها خوب پختند شعله گاز را خاموش کنید.

صبر کنید زردآلوهای له و پخته شده در قابلمه سرد شوند. صبر کنید مایه لواشک خنک گردد و سپس از صافی رد کنید. باید هسته و پوست ها در آبکش باقی بمانند و شیره میوه داخل یک ظرف ریخته شوند. به این مایه لواشک کمی نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگر احساس کردید مایه لواشک شل است کمی دیگر روی حرارت بگذارید تا غلیظ تر گردد. برای خواندن ادامه طرز تهیه لواشک زردآلو می توانید به مقاله مراجعه کنید.

6- بستنی لواشکی

بستنی لواشکی یکی دیگر از مجذوب کننده ترین انواع لواشک های تابستانی است که از لایه های لواشک درست می گردد و طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد. برای تهیه بستنی لواشکی باید ابتدا زردآلو و آلبالو ها را بشویید. می توانید قبل از پخت هسته میوه ها را جدا کنید ولی جدا کردن هسته های میوه بعد از پخت، راحت تر است. در یک قابلمه مناسب، یک لیوان آب بریزید و میوه ها را در آن بریزید. درب قابلمه را بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا نرم شوند.

بعد از نرم شدن میوه ها، اندازهی به مواد اضافه کنید. چند دقیقه صبر کنید تا رب به خورد میوه ها برود. سپس شعله گاز را خاموش کنید. اجازه دهید مایه لواشک کمی از دما بیفتد. میوه های ترش پخته شده را از یک صافی، رد کنید.

مواد را روی صافی به خوبی بفشارید تا گوشت، هسته و پوست میوه در صافی بماند و یک مایه یکدست داشته باشید. برای خواندن ادامه طرز تهیه بستنی لواشکی و آشنایی با فوت و فن های این لواشک مجذوب کننده می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.

7- لواشک هفت میوه

اگر در پی طرز تهیه انواع لواشک با میوه های تابستانی هستید و دوست دارید یک لواشک با ترکیبی از میوه های این فصل را درست کنید، بهتر است همین الان برای درست کردن لواشک هفت میوه تابستانی دست به کار شوید. برای درست کردن این لواشک تابستانی چند میوه خانگی و خوشمزه می توانید از انواع میوه های تابستانی مثل آلبالو، هلو، شلیل، سیب، گوجه سبز، آلو قرمز و زردآلو بهره ببرید.

در طرز تهیه لواشک هفت میوه ابتدا باید میوه ها را بشویید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید و در قابلمه بریزید. اجازه دهید میوه ها با شعله ملایم بجوشند و کاملاً نرم شوند. سپس شعله گاز را خاموش کنید و مواد را از صافی رد کنید و با پشت قاشق فشار دهید تا کاملاً له شوند. در پایان مایه لواشک را در سینی های بزرگ بریزید و در مقابل نور آفتاب قرار دهید تا لواشک شما آماده گردد.

سوالات متداول

طرز تهیه انواع لواشک با میوه های تابستانی چگونه است؟

برای تهیه لواشک با میوه های تابستانی ابتدا باید میوه مورد نظر را در اندازهی آب بپزید و سپس یک لایه نازک از آن را در سینی بریزید و در مقابل نور آفتاب قرار دهید تا خشک گردد.

برترین انواع لواشک های خانگی تابستانی چه لواشک هایی هستند؟

لواشک آلبالو، لواشک آلو، لواشک گوجه سبز، لواشک زردآلو و زرشک از محبوب ترین و خوشمزه ترین انواع لواشک های خانگی در تابستان هستند.

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه 15 مدل لواشک ترش و ملس با میوه های تابستانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 15 مدل لواشک ترش و ملس با میوه های تابستانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید