9 غذای خوشمزه تایوانی را بشناسید
به گزارش وبلاگ پارسی، آشنایی با 9 غذای خوشمزه تایوانی
قطعا یکی از منطقه ها خوش آب وهوای قاره آسیا کشور تایوان است که مردم در جهان به اشتباه این منطقه را به جای فرهنگ غنی مردمان و جذابیت های طبیعی وفرهنگیشان این کشور را به عنوان کشوری پیشگان در صنعت تکنولوژی می شناسند. یکی از جاذبه های مردم وفرهنگ کشور تایوان، غذاهای تایوان است.غذاهایی که حتی نگاه کردن به آن ها، شما را به اشتها می آورد. حتی عده ای عقیده دارند که هر غذایی بنا بر هر دستور پختی که دارد، با خود داستانی از واقعه ای یا قومی را بازگو می نماید. در ادامه با خبرنگاران همراه باشید تا غذاهای تایوانی را به اتفاق هم بشناسیم و داستان هر کدام از این غذاها را مرور کنیم.

1- سوپ نودل گوشت گوساله
این غذای تایوانی می توانید خستگی های شما را بعد از یک روز سخت کاری از وجودتان بیرون بیاورد و مخصوصا در این فصل که هوا سرد نیز هست، آرامش خاصی را به شما بدهد. این غذا از تکه های گوشت گوساله و رشته های نودل و ادویه های تند و مطبوع درست می گردد. در تایلند از 6 چاشنی ادویه ای متفاوت برای پخت این سوپ استفاده می نمایند. رستورانی به نام نیو با با (Nieu ba ba) در تایوان، به خاطر موادی که در این سوپ مصرف می نماید، به عنوان گران ترین رستورانی که این غذا را سرو می نماید، شناخته شده است. کاسه ای 325 دلار!! سرآشپز این رستوران می گوید که برای هر تکه از این غذا از مرغوب ترین و لذیذ ترین مواد لازم مصرفی استفاده می کنیم و به همین دلیل است که مردم برای خوردن این غذا با این قیمت، صف می کشند. تکه های گوشتی این غذا از گوشت های گوساله ای آمریکایی و استرالیایی درست می گردد و شامل برترین قسمت های آن یعنی دنده، استیک های باریک ران و سردست است. شما با تهیه بلیط هواپیما و رزرو بلیط هتل از وبلاگ پارسی می توانید به تایلند سفر کنید و غذاهای تایوانی را در رستوران های تایوانی امتحان کنید.
2- کوفته شکم پر
کوفته شکم پر معمولا بیشتر در استان هسینچو تایوان هواداران پر و پاقرصی داشته و دارد. این غذا را بیشتر در رستوران های خیابانی عرضه می نمایند. گوشت گوسفند و یا گوساله را همراه با برنج و ادویه مخلوط می نمایند و در وسط آن یک خوراکی لذیذ یا تخم مرغ یا اسفناج و سبزیجات قرار می دهند و سپس آن را به صورت یک توپ گرد در آورده و می پزند.
3- توپ ماهی در سوپ
این غذا در رستوران های خیبان جیشان در شهر جیوفن، بیشتر سرو می گردد و این سوپ را به همراه قارچ بو داده میل می نمایند. تایوانی ها با استفاده از ماهی درون سوپ های خود، جذب انواع پروتئین و ویتامین را در بدن و غذاهایشان بالا می برند. دراین سوپ از میگو هم می توان جای ماهی استفاده کرد. برای تهیه این غذا به سیر، برنج، آب پرتقال، تره فرنگی، ماهی و یا میگو، شوید، روغن زیتون و ادویه های معمول، احتیاج دارید.
4- برنج روغنی
برنج چسبناک یکی از غذاهای محبوب و متداول کشورهای آسیای شرقی است و با خوراک های مختلفی سرو می شوند. برنج روغنی از، برنج چسبناک با قارچ، میگوی خشک شده، انواع ماهی های دیگر، بادام زمینی و برش هایی از گوشت شامل و میل سرو می گردد. در هنگام میل کردن این غذا از سس های چیلی هم می توانید بهره ببرید. بادام زمینی هم به مقداری اضافه کنید که مطبوع ذائقه شما است.
5- پنکیک اوستر
اگر بخواهیم این غذا را به غذایی مشابهش تشبیه کنیم باید بگوییم که املت آجیل و خشکبار به همراه سس مخصوص برترین تشبیه برایش است. تخم مرغ سرخ شده با سبزیجات ترد شده و مواد مختلف و دلخواه دیگر را با هم مخلوط کنید و داخل پنکیکتان را با آن ها پر کنید. به غذایتان صدف هم می توانید اضافه کنید. این غذا سبک است و شما در هر ساعت از شبانه روز که احساس گرسنگی کردید می توانید این غذا را میل کنید. تایوانی ها در پخت سنتی این غذا سختگیر هستند و اگر پنکیک اوستر را در تایوان میل کنید حتما نسخه اصلی این غذا را خورده اید.
6- سوپ رشته اوستر
این سوپ در بین غذاهای خیابانی تایوان بسیار محبوب و مشهور است و خواستار زیادی در بین مشتریان خیابانی تایوانی و گردشگران دارد. بافت این سوپ برای بسیاری از کسانی که علاقه مندند غذایشان را در محیط های خانوادگی سرو نمایند، بسیار راحت و آشنا است. این غذا را در رستوران های خیابانی تایوان امتحان کنید، مزه اش صد بابر بهتر از چیزی است که فکر می کنید. دراین غذا از رشته های ورمیشل، گوشت، صدف، سرکه سیاه، سیر خرد شده و گرده سرخ شده گل سرخ استفاده می نمایند.
7- توفو
توفی نوعی پنیر است که آن را به جای گوشت و یا دسر استفاده می نمایند. این خوراک بافت نرمی دارد و در شکل های مختلفی تهیه می گردد. این خمیر یا پینر را از میوه های تازه و ترکیب پوره سیب زمینی شیرین و آب و لوبیای شیرین تهیه می نمایند. چاشنی های توفو و غذاهایی که با آن درست می گردد بسیار متنوع است. این خمیر، ماده غذایی جایگزین محبوب گیاهخوران به جای گوشت است.
8- سمبوسه بی گانگ
این سمبوسه نسخه آسیایی چیپوتل، غذای مکزیکی است. این غذا را می توانید با چاشنی های مختلف درست کنید و با نان سفید میل کنید. گوشت، خردل، سیر، فلفل یا کاری، جوانه لوبیا، کلم، توفوی سفت، نیمرو و بادام زمینی خورد شده، اجزای درست نماینده این غذا هستند. این غذا برای کسانی که می خواهند نوع خاصی از گوشت را مصرف نمایند این مزیت را دارد که می توانند نوع آن را خودشان انتخاب نمایند.
9- گائوژا
مکعب های طلایی سرخ شده ای که با تماشا آن حتما احساس گرسنگی خواهد نمود. این غذا یک خوراک محلی تایوانی است که از مایع ته نشین شده سوپ مرغ و نشاسته سیب زمین تهیه می گردد. وقتی خمیری توفو شکل از این مخلوط به دست آمد ان را به صورت مکعبی بریده و در روغن داغ سرخ می نمایند. همراه آن می توانید سس های مختلفی مصرف کنید اما سس چیلی مزه خاص تری به آن می دهد.
منبع:laweekly.com
منبع: الی گشت