طرز تهیه مینی کیش، دسر فرانسوی خوشمزه

به گزارش وبلاگ پارسی، این دسر خارجی آسان، میتواند یک میان وعده یا حتی بخشی از صبحانه مقوی بچه ها و دیگر اعضای خانواده شما باشد.

طرز تهیه مینی کیش، دسر فرانسوی خوشمزه

مواد لازم :

نشاسته ذرت 1/4 فنجان

تخم مرغ 2 عدد

شیر 1و 1/4 فنجان

سفیده تخم مرغ 2 عدد

خامه 1 فنجان

پنیر پارمزان 1/3 فنجان

کدو سبز 2 عدد

ریحان به اندازه دلخواه

مو سیر 2 عدد

سیر 2 حبه

جوز هندی نوک قاشق چایخوری

نمک 3/4 قاشق چایخوری

روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری

قارچ به دلخواه

طرز تهیه مینی کیش فرانسوی با آموزش مرحله به مرحله

مرحله اول :

ابتدا نشاسته ذرت را در یک ظرف مناسب ریخته و هم بزنید سپس آرام آرام نیمی از شیر را به نشاسته اضافه کرده و مجدد هم بزنید. فر را با دمای 230 درجه روشن کنید تا گرم شود.

مرحله دوم :

2 عدد تخم مرغ مواد لازم را به همراه 2 عدد سفیده تخم مرغ که جدا کرده اید را به نشاسته اضافه کنید و بخوبی هم بزنید؛ برای راحتی کار بهتر است از همزن برقی استفاده کنید.

مرحله سوم :

به جای مانده شیر را به همراه نمک، خامه و جوز هندی به ترکیب اضافه کنید و به هم زدن خود ادامه دهید.

مرحله چهارم :

خمیر آاماده شده را کنار بگذارید و در تابه ای مناسب اندازهی روغن داغ کنید. سیر و موسیر را که از قبل رنده کرده اید را در روغن داغ تفت دهید تا از خامی خارج شوند. 2 دقیقه برای این کار کافی است.

مرحله پنجم :

کدو ها را شسته و پوست بگیرید و رنده کنید و سپس درون تابه بریزید و همراه با سیر و موسیر تفت دهید تا کمی سرخ شوند. اگر می خواهید قارچ نیز استفاده کنید باید قارچ های خرد شده را در این مرحله اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله ششم :

قالب مافین را با کمک روغن زیتون چرب کنید و کف قالب پنیر پارمزان بریزید سپس از ترکیب کدو سبز، روی پنیر بریزید.

مرحله هفتم :

ریحان های پاک و شسته شده را ریز خرد کنید و روی ترکیب کدو سبز داخل قالب مافین بریزید. در صورت تمایل می توانید از اسفناج نیز استفاده کنید.

مرحله هشتم :

در نهایت از خمیری که تهیه کرده اید روی مواد بریزید و درون فر قرار بدهید تا حدود 15 دقیقه پخته و پف کند. پس از مدت زمان لازم، قالب را از فر خارج کرده و مینی کیش ها را از قالب در بیاورید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه مینی کیش، دسر فرانسوی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مینی کیش، دسر فرانسوی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید