مصرف عناب در دوران بارداری چه خواصی دارد؟
به گزارش وبلاگ پارسی، در این مطلب خواص و فواید خوردن عناب در بارداری گردآوری شده است.

فواید خوردن عناب در بارداریخوردن عناب در بارداری و مخصوصا در ماه دوم دوران بارداری برای رشد و سلامت جنین مفید است.
این میوه سرشار از ویتامین C می باشد. در حالت تازه 74/ 36 درصد و در حالت خشک 65 الی 77/71 درصد قند دارد و به همین علت ارزش غذایی بالایی داشته، مصرف آن برای مادران باردار مفید است.
خوردن عناب در بارداری به جلوگیری از تهوع و استفراغ و برای تسکین درد های شکمی در دوران بارداری یاری می نماید.
مصرف عناب در دوران بارداری، از خستگی و بیحالی مختص این دوران کم نموده و به عنوان تقویت کننده انرژی عمل می نماید.
عناب آرامبخش و خواب آور است، استفاده از جوشانده یا شربت عناب در بارداری به کاهش افسردگی دوران بارداری در بعضی افراد، یاری شایانی خواهد نمود.
عناب منبع خوبی از آنتی اکسیدان طبیعی است، بعلاوه این میوه سرشار از ویتامین A، C و پتاسیم است و به تقویت سیستم ایمنی در دوران بارداری یاری می نماید.
استفاده از دمنوش و جوشانده عناب در دوران بارداری برای کاهش فشار خون دوران بارداری موثر است.
یکی دیگر از خواص مصرف عناب، تاثیر آن در درمان نازایی است.
خوردن عناب در بارداری در طب اسلامیدر طب اسلامی توصیه شده که مادر در ماه دوم بارداری هر روز سوره مبارکه توحید را بر دو عدد عناب بخواند و آن را ناشتا میل کند. مطالعات نشان داده، خوردن عناب در ماه دوم بارداری بیشتر از ماه های دیگر بر جنین اثر می گذارد و در عین حال دردهای شکمی مادر را کم می نماید.
حضرت علی (علیه السلام) فرموده اند : عناب خواب آور است و بی خوابی را رفع می نماید و تب را می برد، هسته عناب خواب آور است، خستگی شدید را رفع و رشد موی سر را زیاد می نماید.
منبع: سایت ستاره
منبع: راسخون