فناوری ایرانی در آب معدنی طعم دار کره ای استفاده می گردد

به گزارش وبلاگ پارسی، شرکت اکسیر رویان طبیعت فناوری آمولسیون چربی در آب را به یک شرکت کره ای فروخته است و این فناوری در حال حاضر برای فراوری آب معدنی طعم دار در کره جنوبی استفاده می گردد.

فناوری ایرانی در آب معدنی طعم دار کره ای استفاده می گردد

به گزارش گروه فناوری وبلاگ پارسی، شرکت اکسیر رویان طبیعت فناوری آمولسیون چربی در آب را به یک شرکت کره ای فروخته است و این فناوری در حال حاضر برای فراوری آب معدنی طعم دار در کره جنوبی استفاده می گردد. علیرضا نعیمی عضو هیئت مدیره شرکت اکسیر رویان طبیعت در این باره می گوید: در حین بازدید از کره جنوبی به منظور تعریف پروژه ای در حوزه بازیافت، متوجه شدیم که یک گروه سرمایه گذاری در کره جنوبی به دنبال فناوری است که بتوان چربی ها را در آب حل کرد و از آن در صنعت مواد غذایی استفاده نمود. پس از بازگشت به ایران روی توسعه این فناوری کار کردیم و نهایت پیروز به ارائه فناوری مورد نظر کره ای ها شدیم. در نهایت فرمولاسیون این فناوری به شرکتی در کره جنوبی فروخته شد. این فناوری در بخش مکمل ها و مواد غذایی استفاده می گردد. در حال حاضر در کره با استفاده از این فرمولاسیون، امگا 6 و اسید های چرب مفید در آب حل شده و با افزودن انسانس، محصول آب معدنی طعم دار حاوی مکمل ها مفید برای بدن فراوری و به بازار عرضه می گردد.

نعیمی می افزاید: شرکت اکسیر رویان طبیعت بعد از پیروزیت در همکاری با کره ای ها، به دنبال استفاده از این فناوری در داخل کشور است. از این رو از این فناوری برای فراوری مکمل های حاوی اسید های چرب و امگا استفاده کردیم و محصولی برای استفاده به عنوان مکمل غذایی فراوری کردیم. در حال حاضر مکمل های حاوی روغن ماهی بوی زننده ای دارند در نتیجه استفاده از آن با مشکلاتی روبرو است. این در حالی است که بعضی افراد نظیر بچه ها مبتلا به اوتیسم باید از چنین روغن هایی استفاده نمایند. ما مکملی ساختیم که فاقد بوی بد بوده و در عین حال جذب بالایی دارد. به دلیل فرمولاسیون نانویی این فناوری، انحلال چربی در آب به خوبی صورت می گیرد و همچنین جذب مواد مکمل نیز با کارایی بالاتری نسبت به روش های رایج انجام می گردد.

به گفته عضو هیئت مدیره شرکت اکسیر رویان طبیعت قیمت این محصول تقریبا 50 درصد کمتر از نمونه خارجی است در حالی که جذب بهتر داشته و در عین حال بوی بد نیز ندارد.

نعیمی می افزاید: کار شبیه به کره ای ها را در ایران نیز می توانیم انجام دهیم. یکی از شرکت های فراورینماینده نوشیدنی در ایران پیشنهاد فراوری آب معدنی حاوی مکمل با استفاده از همین فناوری را نیز مطرح نموده که این پیشنهاد در حال آنالیز است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "فناوری ایرانی در آب معدنی طعم دار کره ای استفاده می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فناوری ایرانی در آب معدنی طعم دار کره ای استفاده می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید