آدینه آخر سال شهروندان در آرامستان ها حضور پیدا نکنند

به گزارش وبلاگ پارسی، دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه گفت: همانگونه که در آدینه غریبان هفته گذشته شاهد همراهی بسیار خوب مردم بودیم، انتظار داریم این هفته هم در آرامستان ها حضور پیدا نکنند.

آدینه آخر سال شهروندان در آرامستان ها حضور پیدا نکنند

به گزارش ، محمدحسین صادقی دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه گفت: هر ساله با توجه به حوادث تلخی که در این روز شاهد آن هستیم توصیه هایی را به شهفرایندان داریم، اما سال جاری حساسیت این مسئله به دلیل شیوع کرونا افزایش پیدا نموده است.

او نوجوانان و جوانان را از گروه های در معرض خطر در این روز دانست و گفت: نوجوانان هم به اقتضای سن خود هیجاناتی برای حضور در خیابان دارند که امیدواریم والدین از آن ها مراقبت نموده تا از منزل بیرون نیایند.

صادقی در ادامه به در پیش بودن آدینه آخر سال و ممنوع بودن حضور مردم در آرامستان ها هم اشاره نمود و گفت: همانگونه که در آدینه غریبان هفته گذشته شاهد همراهی بسیار خوب مردم بودیم، انتظار داریم این هفته هم در آرامستان ها حضور پیدا نکنند.

او اعلام کرد: بعضی شهفرایندان هم بنا به سنت هایی که دارند زمان تحویل سال سر مزار عزیزانشان می فرایند که از آن ها می خواهیم سال جاری برای حفظ سلامت خود و خانواده هایشان، تحویل سال 1399 را در منزل باشند.

انتهای پیغام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "آدینه آخر سال شهروندان در آرامستان ها حضور پیدا نکنند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آدینه آخر سال شهروندان در آرامستان ها حضور پیدا نکنند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید