طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای قرمز کبابی

به گزارش وبلاگ پارسی، در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه ترشی فلفل دلمه ای را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای قرمز کبابی

به گزارش ، ترشی فلفل دلمه ای قرمز کبابی یک ترشی جدید و خوشرنگ و فوق العاده خوشمزه، با طعمی دودی و ملس که تندی سرکه نمیزنه و با غذا ها و ساندویچ های گوشتی و گریل شده ترکیب عالی ای خواهد داشت.

فلفل دلمه ای 3عدد

سرکه سیب نصف پیمانه

آب 1.5 پیمانه

شکر یک چهارم پیمانه

نمک نصف قاشق چایخوری

سیر 1 حبه

فلفل سفید و خردل نکوبیده تعدادی

فلفل دلمه ای ها رو چهار قسمت کنید و هسته و چیز های اضافیش رو بگیرین.

توی سینی فر بچینین طوری که پوستش روی سینی قرار بگیره.

توی فر 200 درجه سانتی گراد بذارین برای 20 دقیقه یا تا جایی که پوستش حالت سوختگی بگیره و کبابی بشه، از فر بیارین بیرون و بذارین توی پلاستیک و درش رو ببندین تا بخار کنه و پوستش جدا بشه

تو این مدت مایع ترشی رو آماده میکنیم، آب و سرکه رو توی قابلمه میریزیم و وقتی جوش اومد شکر و نمک و فلفل و خردل رو اضافه میکنیم و میذاریم کنار

حالا فلفل ها رو به راحتی پوست میکنیم.

فلفل های آماده شده رو توی مایعی که آماده کردیم میذاریم و اون رو روی حرارت میذاریم تا 5 دقیقه بجوشه.

بعد حرارت رو خاموش می کنیم و میذاریم توی قابلمه سرد بشه و بعد فلفل ها رو توی شیشه میچینیم و از آب و سرکه روش میریزیم تا کاملا پر بشه

بعد از 1 روز میتونین مصرف کنین خیلی خوشمزه اس و در کنار غذا های گوشتی و گریل شده فوق العاده است.

سوال: میخوام این ترشی رو درست کنم، اما نمیدونم خانوادم ازش خوششون بیاد یا نه؟ خواستم از شما بپرسم که این ترشی جوری هست که بیشتر افراد ازشون خوششون بیاد یا نه؟ چون پدرم خیلی از فلفل دلمه ای خوشش نمیاد یعنی فکر کنم معده اش رو اذیت میکنه و یه سوال دیگه حتما باید فلفل قرمز باشه؟ یا باتمام رنگهاش میشه این ترشی رو درست کرد؟

پاسخ: باید از طعم فلفل خوشتون بیاد و اینکه با رنگ های دیگه هم میشه، اما عطر فلفل دلمه ای چیز دیگه ایه.

منبع: آشپزخانه

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای قرمز کبابی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای قرمز کبابی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید