ادارات دولتی اردستان در مصرف برق صرفه جویی نمی نمایند
به گزارش وبلاگ پارسی، خبرنگاران/اصفهان مسئول بهره برداری امور برق اردستان با گلایه از همکاری نکردن ادارات و سازمان های دولتی در اجرای مدیریت مصرف برق، گفت: ادارات دولتی و بانک های اردستان در مصرف برق صرفه جویی نمی نمایند.

احمدرضا پوربافرانی، عصر امروز (سه شنبه - 4 خرداد) در نشست خبری، اظهار کرد: سال جاری به علت کاهش قابل توجه بارندگی ها و کم شدن منابع نیروگاه های آبی، مدیریت مصرف برق از اول خردادماه به صورت سراسری در کشور شروع شده است.
وی اضافه نمود: مصرف بی رویه انرژی در کنار کاهش فراوری نیروگاه های برق آبی، باعث بهم خوردن تراز فراوری و مصرف برق در سطح کشور شده است، به همین علت در این زمان از سال قطعی برق داریم.
به گزارش وبلاگ پارسی، مسئول بهره برداری امور برق اردستان با بیان اینکه اندازه برق مصرفی در شهرستان اردستان نسبت به شهرهای دیگر بسیار کمتر است، گفت: با همکاری بخش صنعتی و کشاورزی مصرف برق در زمان پیک کمتر از حد مجاز است و به همین نسبت خاموشی های کمتری را در این شهرستان شاهد هستیم.
پوربافرانی تعداد کل مشترکان برق شهرستان را 33 هزار مشترک اسم کرد و گفت: هنوز برای مدت زمان انتها قطعی برق روزانه اطلاعیه دریافت نکردیم و تا زمانی که با کمبود برق روبرو باشیم، مجبور به قطع برق هستیم.
وی اضافه نمود: مشترکان می توانند برای اطلاع از خاموشی شهر و یا منطقه خود به سامانه برق من و یا سایت شرکت های توزیع استان اصفهان مراجعه نمایند. سال جاری برنامه های خاموشی از این طریق اطلاع رسانی خواهد شد.
مسئول بهره برداری امور برق اردستان، با اشاره به برگزاری مانورهای سراسری عملیات کشف دستگاه های رمز ارز غیرمجاز در سال گذشته توضیح داد: با توجه به مصرف زیاد برق تجهیزات استخراج رمز ارز، گروه های بازرسی حراست و مشترکین در اداره برق شهرستان اردستان به طور مستمر مصارف مشکوک را آنالیز و رصد نموده و با متخلفان برخورد می نمایند.
شرایط برق بیمارستان اردستان در حالت هشدار قرار گرفته است
پوربافرانی با بیان اینکه یکی از دلایل کمبود برق در کشور وجود اینگونه دستگاه های پرمصرف است، اعلام کرد: سال گذشته با همکاری دستگاه های انتظامی اردستان پنج مرکز نگهداری ارز دیجیتال در شهرستان کشف و با متخلفان برخورد قانونی شد.
به گفته مسئول بهره برداری امور برق اردستان، سال گذشته 33 مورد سرقت تجهیزات اداره برق اردستان اتفاق افتاده که هفت مورد آن سرقت ترانس برق بوده و این سرقت ها بیش از یک میلیارد و 300 میلیون تومان خسارت به این اداره وارد نموده است.
پوربافرانی گفت: شرایط برق بیمارستان اردستان در حالت هشدار قرار گرفته است و بارها به شبکه بهداشت و درمان، بیمارستان و فرمانداری اردستان نامه دادیم، ولی ترتیب اثر داده نشد. در زمان شیوع ویروس کرونا اگر مسئله ای برای ترانس برق بیمارستان اردستان رخ دهد شاید تا چند روز برق این بیمارستان قطع گردد.
منبع: خبرگزاری ایسنا